TERIMA KASIH BRAHIM'S



Salam my kesayangan...

Terasa lama pula tidak update blog...QH sangat2 sibuk beberapa minggu yang lepas...tak menang tangan dibuatnya...semuanya nak dikejar, jadi la macam tu...Alhamdulillah...semua yang datang itu rezeki dariNya...

Ada peluang sebegitu sukar untuk di tolak...kalau nak tahu apa aktiviti QH jom la follow Qasey Honey di IG...heeeee


Pada awal bulan lepas QH ni sesaja la join kontes dari Brahim's di IG...Alhamdulillah rezeki QH apabila terpilih sebagai pemenang...sebenarnya ni pertama kali QH menggunakan produk dari Brahim's...sedap rupanya!! terasa rugi pula tak cuba awal2...senang yang amat ada produk Brahim's ni dirumah...lagi2 waktu2 kecemasan dan kritikal...QH amat memerlukannya...


Untuk kontes tu QH masak nasi beriyani dan kari ayam...nak tahu bagaimana QH masak kedua jenis hidangan ni...boleh la tengok di IG QH yea...sesambil tu follow la yea...heeee...

di bawah ni...itulah hadiah yang QH dapat, banyakkan...macam2 ada...boleh dijadikan stok makanan ketika terdesak...heeee...siap dengan buku resepi lagi tu...sekali lagi terima kasih Brahim's kerana memilih QH...


Share:

0 comments