TERIMA KASIH SAJI MAC 2017



Assalamualaikum dan salam sejahtera semua…

Alhamdulillah…
Buat pertama kalinya QH muncul di dalam majalah Saji keluaran Mac 2017...di dalam majalah tersebut QH muncul di segmen intai-intai blogger...agak mendebarkan juga apabila muncul di dalam majalah yang gah namanya dan dikenali ramai ni... 

QH tertarik dan sangat suka la dengan kenyataan Sherson Lian iaitu Saya Bukan Cef...macam kena je dengan QH konsep Saji bulan Mac 2017 ni...sebabnya QH pon bukan chef...cuma bila hari cuti QH suka untuk mencuba apa sahaja jenis masakan atau resepi lepas tu ambil gambar dan kongsikan di dalam blog...itu je la kerjanya selama 5 tahun QH berblog...hehehe

Di sini QH ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada Encik Tajul Ariffin dan juga team majalah SAJI yang terlibat dengan segmen intai-intai blogger kali ni kerana sudi menjemput dan memberi peluang kepada QH untuk memeriahkan majalah SAJI pada bulan Mac 2017 ni...


Di dalam majalah SAJI ni QH ada kongsikan 3 resepi…nak tahu resepi ape yang QH kongsikan kali ni...yang tu kena dapatkan cepat2 tau majalah ni...nampak tak kat cover majalah SAJI ni...RUGI TAK BELI!! sebab dalam majalah kali ni banyak resepi2 yang menarik...mengenai resepi dari QH jika ada sebarang masalah pada resepi tersebut boleh emel QH atau boleh juga tinggalkan komen di ruangan komen entri ni untuk sebarang pertanyaan...

Ok lepas baca enrti ni cepat2 tau pergi kedai untuk beli majalah ni...habis nanti menyesal...hehehe...baiklah sekian dulu entri untuk kali ni...in shaa Allah kita akan berjumpa lagi di lain waktu...

2 comments:

norhidana miswan said...

kene cari nih majalah saji... akak tu kalau msk boh kt blog dh mcm chef nya masakan...
mmg sesuai pun msk majalah saji

Juls Julie80 said...

salam..

tahniah sis...bestnyer... xpe sis..walaupun kita bukan chef, at least apa yang kita kongsikan tu bg manfaaf kepada semua.. hehehe :)

@qaseyhoney