TERIMA KASIH AROMA MAC 2013



Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...

Mungkin ape yang QH nak kongsikan hari ni...mungkin ade kawan2 yang dah tahu atau belum lagi...untuk bulan Mac ni...QH diberikan kesempatan untuk berkongsi resepi masakan di Majalah Aroma pula...terima kasih yang tidak terhingga buat editor majalah Aroma ni iaitu Kak Siti Dimiati kerana sudi menjemput dan mempelawa QH untuk turut sama2 memeriahkan lagi majalah tersebut...terima kasih juga kerana percaya bakat dan kebolehan QH yang tidak seberapa ni...majalah ni kawan2 boleh dapatkan di kedai2 buku berdekatan...kena cepat2 tau sebab majalah ni cepat habis...


Nak tahu ape perasaan QH ketika itu...memang terkejut yang teramat sangat...masa tu QH saje2 terbuka FB...masa tu tengah meeting kot kalau tak silap...entah macam mane boleh pula ketika tu QH tertekan ke peti pesanan...biase balik rumah baru QH semak dan baca...mungkin orang kata dah jodoh kot..hehehe...jam tu jugak hilang terus fokus sekejap...macam diawang-awangan pon yer ade...memang tak percaya!! berkali2 jugak la QH baca pesanan tersebut...keluar saje terus tepon hubby maklumkan perkara tersebut...  


Bila kata putus telah diberi baru la terasa seramnya pula...mula la berkata2 macam2 di dalam hati ni...biasa berkongsi resepi di blog sendiri...tapi kali ni di majalah pula...QH terima pelawaan tersebut pon bukan la untuk mengejar glamour ker ape...sebab di blog sendiri pon dah cukup glomour kot...hahaha...tapi pengalaman itu sendiri yang membuatkan QH bersetuju!! itulah kenangan terindah selama QH berblog ni...yang baru setahun jagung usianya tu...kerana diberi peluang berkongsi resepi di majalah untuk kali ni...memang rahsia ni tersimpan rapi kecuali hubby QH aje la yang mengetahuinya...selagi belum terbukti ape2 QH taknak la ianya dicanang2kan terlebih dahulu...


Sehingga la akhirnya rahsia tu terbongkar bile ade kawan2 QH yang baik hati di FB mengucapkan tahniah buat QH dan siap tag lagi gambar majalah aroma tu kat FB QH...tak sangka la pula mereka perasan akan kehadiran QH di majalah tersebut...hehehe...bila QH dah dapatkan majalah tersebut...hubby ade tanye jugak bile nak keluarkannya di blog pula...tadaaaaa siap juga akhirnya entri ini ^__^...walaupon ketika ni sebenarnya QH agak sibuk sedikit dengan kerja2 dipejabat...huhuhu

Untuk kali ni QH tidak keseorangan sebab ade 2 orang blog yang QH kenali iaitu Kak Chah@bilachahkedapur dan Kak Shiela@spices journey...TAHNIAH jugak buat mereka...



Dikesempatan ini...QH ingin mengucapkan ribuan terima kasih buat Kak Siti Dimiati kerana memberi peluang kepada QH dan percaya akan bakat yang ade ini...jika diberi peluang lagi insyaAllah...QH akan memberikan kerjasama nanti...

Terima kasih QH ini juga buat semua follower dan pengunjung blog Qasey Honey yang banyak memberi sokongan dan komen2 yang membina...tidak dilupakan juga buat kawan2 QH di FB...kerana sentiasa memberi sokongan dan komen2 yang indah2...

Tidak dilupakan jugak ucapan terima kasih ni khas buat penyumbang dan empunya resepi yang QH ambil untuk dicuba dan dikongsikan pula kepada kawan2 yang lain...tanpa anda semua...mungkin blog ni tidak terhasil dan QH tidak akan mencapai angan seperti sekarang ni...QH sayang semua...



Sebelum mengakhiri entri untuk hari ni...QH nak tanya la kawan2 semua...dah dapatkan ke majalah Rasa bulan Mac ni...tapi jangan lupa tau dapat juga majalah AROMA MAC 2013 itu jugak!!! kat dalam majalah rasa ni ade 4 orang blogger terkenal dan merupakan sifu pada QH...siapa lagi kalau bukan Kak Azlita, Kak Siti Delima, Che Mat Gebu dan Kak Wan...TAHNIAH juga untuk anda semua... 

Tags:

Share:

37 comments