TERIMA KASIH JELITA JUN 2012


Assalamualaikum dan Salam Sejahtera semua...


Untuk entri kali takde resepi yer...cuma QH nak kongsikan kegembiraan + kejakunan bile blog sendiri pula pada kali ni muncul di Majalah Jelita pula...terima kasih pada Norashikin M.Nor kerana membuat ulasan untuk blog QH pada kali ni...walaupon hanya setakat blog review sahaja...tapi ianya sudah cukup membanggakan...hehehe...ianya sebagai pembakar semangat untuk QH terus berkarya dan menghasilkan hasil yang terbaik lagi untuk masa2 akan datang ni...


Tapi bile tengok balik gambar2 menu yang ade dalam blog QH ni...terasa malu pon ade...gambar2nya terlalu biase2 sahaja dan QH pon jarang menggunakan props2 untuk mencantikkan lagi gambar2 masakan tu...hihihi

Untuk ruangan ulasan tersebut juga...bukan blog QH sahaja...ade lagi 2 blog yang terlibat sama...iaitu blog dari Azie Kitchen dan Bila Chah Ke Dapur...kedua2 blog tersebut ade kelebihan yang tersendiri...tak percaya boleh la terjah keblog mereka tu yer...


Dikesempatan ini juga QH igin mengucapkan tahniah kepada Juwita@Juwita Faris and Family dari blogger masak2 juga...dimana resepi2 dari beliau telah muncul dalam majalah Jelita ini juga...semuanya menarik dan sedap2...gambarnye pon sangat cantik dan menarik...berminat boleh la terjah ke blog beliau juga yer...empunya blog ni berada jauh di negara orang...sekarang ni menetap di Jepun...blog Juwita ni antara blog terawal yang QH temui tau...cuma belum berkesempatan lagi untuk mencuba resepi dari beliau...hihihi...
 

Ok setakat ni dulu yer untuk entri kali ni...InsyaAllah kita akan bertemu lagi di lain hari dan masa pula yer...sayang anda semua...terima kasih atas sokongan dari anda semua...terima kasih juga kepada follower2 blog QH ni...termasuk silent reader dan rakan2 di FB...
  

Tags:

Share:

34 comments